Werkzaamheden

Wassen en kleien

Voordat wij aan de slag gaan met uw auto, zorgen wij dat het lak schoon is. Als eerst gaan wij deze van buiten goed afspuiten, wassen en sponsen. Daarna wordt met een speciale klei het lak goed nagelopen, hiermee worden insectenvlekken en boomhars verwijderd.

Lakverzegeling

Nadat wij het lak van uw auto goed hebben schoongemaakt door deze te wassen, is het nu tijd voor lakverzegeling (ook wel polijsten genoemd). Dit kan gedaan worden op verschillen manieren en lagen. Afhankelijk van het lak gaan wij kijken wat voor uw auto het beste is.

Compleet wassen

Nadat we klaar zijn met het polijsten van uw auto, gaan wij deze compleet wassen. Nu wordt niet alleen het lak, maar ook onder de motorkap, benzineklep, tussen de deuren, kofferbak randjes, velgen, wielkasten en deurlijsten goed gewassen en geborsteld met hiervoor bedoelde gereedschap en middelen. Als we tevreden zijn maken wij alles weer droog en kan het poetswerk beginnen.

Interieur wassen en uitzuigen

Het interieur wordt volledig gereinigd en gewassen, alles wordt hierin meegenomen! Bekleding, hemel, matten, ondervloer, kofferbak, kofferbakmat, onder de kofferbak. Ook alle details zoals, hoofdsteunen, handvaten, knopjes, dashboardkastje, stuurwiel, binnenspiegel, hendels achter het stuur en zelf alle gordels.

Waxen

Om uw auto zo goed mogelijk te laten glimmen, komt er een wax-laag overheen. Op alle metalen delen brengen we deze aan. Omdat het lak al een bepaalde temperatuur heeft door het polijsten, zal deze goed intrekken in het lak.

Ozon, desinfectiemiddel

Ook last van vervelende geuren in de auto? Geen zorgen! Met onze Ozon-apparaat kunnen wij vervelende geuren sterk verminderen tot verwijderen. Afhankelijk hoe sterk de vervelende geur is, zal uw auto aan onze ozon-apparaat blijven (3 á 4 uur). Ozon-apparaat zorgt er ook voor dat bacteriën doodgaan in uw auto. Als het ozon-apparaat zijn werk heeft gedaan, gaan wij het hele interieur ook desinfecteren met daarvoor bedoelde materiaal. Natuurlijk geeft dit u en uw medepassagiers een fris en schoon gevoel.

Ruim 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het showroom klaar maken van nieuwe en gebruikte auto’s.
Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Menu